O nama

S više od 10 godina iskustva mi smo obiteljski posao s zadovoljstvom klijenata kao naš prioritet. Sve što radimo, radimo brzo i kvalitetno i ponosimo se s time.

Facebook

Za upite u vezi usluga kontaktirajte nas putem Messengera ili maila preko kojega ćete dobiti brzi i detaljan odgovor.

Usluge

Vjerujemo da će širok spektar usluga zadovoljiti sve Vaše želje, a mi ćemo se pobrinuti da one budu prioritet za svakog pojedinca.

Kontakt

Nadamo se da ste se pronašli u barem jednoj od ponuda i sada Vas samo jedan klik dijeli od nas. Hvala Vam na povjerenju.

Naša priča

Prije osnivanja društva sa ograničenom odgovornošću nastaje STAKLARSKI OBRT SILIKAT još davne 2008. godine. Sa godinama strast prema staklu dovodi nas do proširenja posla koje traje već više od 10 godina. Naš posao raste i tako postajemo Silikat j.d.o.o.  Duga paleta proizvoda i usluga naglo se proširuje. Ako imate problema sa prozorima ili tuš kabinom, kuhinjskom oblogom kontaktirajte nas

 i recite što imate na umu. Osim staklarskih usluga sa godinama naš posao se proširio i na kvalitetna i moderna unutrašnja vrata za kuće, stanove ili poslovne prostore. Također uz proizvod dolazi i njegova ugradnja tako da nas već danas možete kontaktirati i opremiti Vašu kuću sa daškom dizajnerskog ugođaja, a sve to uz prihvatljivu cijenu. Provjerite našu ponudu.

Partneri